Fricandó de Vedella
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg de bistecs de bou
- Conyac
- Canyella en pols
- 2 cebes
- 3 tomàquets
- 1 ca-bessa d'alls
- Un parell de fulles de llaure
- Un grapat d'avellanes
- Pèsols
- Rovellons
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva verge
- 1/2 litre de brou de carn
- 2 llesques de pa
- Pebre negre
8 racions
Utensilis
Cassola
Elaboració
Posem el bistecs de bou a (amaçarà) amb sal, oli, canyella en pols, conyac i pebre negre (tota la nit a la nevera).
L'endemà s'enfarinen els bistecs, es passen per oli en una paella i es reserven.
Agafem en una cassola, i posem oli i fem el sofregit amb alls, cebes, tomàquets, oli i sal.
Tot seguit afegim els bistecs de bou i 1/2 litre de brou de carn.
Quan arrenca a bullir, hi afegim els pèsols i rovellons.
En una paella fregim 4 alls, 2 llesques de pa i les avellanes.
Quan està fet, ho piquem tot, ho afegim a la cassola i ho deixem coure fins que estigui al punt.
1h 30min
Etiquetes: Fricandó Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4812 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.